Ervaringen met White Time Healing

Wat mij ooit naar White Time Healing trok, was het bijzondere wat mijn eigen Reikileraar liet zien. Dat ging voorbij het niveau wat ik bij Reiki had waargenomen. Als voorproefje lagen mijn handen op een ingesealde “energieplaat” - én begon alles warm te worden zoals bij een Reikibehandeling gebeurt!

Ondanks dat alle tekst en uitleg op Internet me totaal niet aansprak, prikkelde die ervaring wel. Zodoende deed ik level 1 met een skeptische houding, maar vrijwel daarna volgde alle andere levels. Het opende iets wat Reiki bij mij niet had gedaan.

Wat maakt White Time anders?

  • De behandeling verloopt sneller.
  • De behandeling raakt dieper liggende thema’s.
  • Er is ruimte voor inzichten: hart en mind werken samen.
  • De behandelaar kan beter waarnemen waar iets zit.
  • De behandelaar mag de energiestroom begeleiden naar de juiste plek.

Ook wordt er een andere energie aangesproken, die iemand bij me omschreef als “volledig”.

Is alles zaligmakend? Zeker niet. Net als bij Reiki zie ik een verschil in kwaliteit. Sommige Reikileraren zijn verder dan White Time lerareren in hun ontwikkeling. Het blijft nodig om kritisch te kijken wie je het meeste aanspreekt.

White Time level 1 t/m 3 verlopen net als Reiki. Op level 4 wordt er anders behandeld: in contact met een groter geheel wordt wordt de behandeling uitgekozen. Hierbij kunnen oefeningen ingezet worden, of wordt vanuit totale STILTE en OVERGAVE aandacht gegeven waar dat nodig is.

Ervaringen na een White Time behandeling

Alsof ik in een badje van liefde werd ondergedompeld.
Ik ben nog steeds relaxed en mijn schouder en knie zijn minder pijnlijk!
Die erge spanning van de blaaswand [blaaspijnsyndroom] is beter; ik voel het wel maar niet zo sterk.
Ik voelde mijn schouder en elleboog warm worden en tintelen en er gebeurde iets geks met mijn linkervoet, het was net of er iets uit mijn voet werd getrokken, heel bizar, maar het voelt erg goed.
Soms viel mijn denken helemaal stil tijdens de behandeling, erg lekker!

Laat een reactie achter

annuleer reactie