đŸ‡łđŸ‡± 🇬🇧

Disclaimer

Disclaimer

Wij respecteren in hoge mate het werk van onze reguliere gezondheidszorg, artsen en specialisten! Op geen enkele wijze willen wij de suggestie wekken dat onze hulp een vervanging is voor de behandeling, diagnose, adviezen of medicatie die door hen wordt gegeven. Ons werk is geen vervanging voor reguliere zorg, maar een aanvulling daarop.

Wij verstrekken geen medicijnen, supplementen, kruiden of substanties; we bieden alleen energetisch werk ter bevordering van het welzijn en het genezingsproces. Inzichten die eventueel uit een healing komen zijn geen medische diagnose; behandel inzichten daarom kritisch: kijk altijd of het op jouw situatie van toepassing is.

We willen aan iedereen benadrukken om naast onze healings altijd, en voor welke klacht dan ook, je huisarts of behandelend specialist te raadplegen.

Deze website is informatief

Alle informatie die op deze website wordt aangeboden, inclusief informatie gerelateerd aan medische zaken, gezondheidsklachten, behandelingen en producten, dient alleen voor informatieve doeleinden. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging van het advies van uw eigen arts of specialist.

Garanties en aansprakelijkheid

Ieder mens is uniek en daarom bieden we geen garanties hoe goed een healing-sessie zal aanslaan. De healing is bedoeld is ter bevordering van natuurlijke genezingsprocessen, emotionele en mentale verwerkingsprocessen, wat kan leiden tot volledig of gedeeltelijk klachtenvrij worden maar echte garanties bestaan hierin helaas niet.

Als ontvanger staat het je vrij de healing te blokkeren en kan het voorkomen dat een privésituatie, innerlijke ontwikkeling of andere omstandigheid eerst aandacht behoeft. Je hebt altijd de vrijheid en keuze hoe snel je daarin doorzet. Healing in Practice kan mede daarom niet aansprakelijk gesteld worden voor het al dan niet behalen van het gewenste resultaat en eventuele consequenties daarvan.

Nederlandse wetgeving

Hoewel deze site meertalig is, is de originele Nederlandse versie de beoogde versie. De Engelse vertaling is er voor uw leesgemak, maar er kunnen geen rechten worden ontleend aan een eventuele verkeerde vertaling of verouderde versie.

Deze site volgt daarom de Nederlandse definitie van een therapeut: een beoefenaar die een methode gebruikt met als doel iemands leven te verbeteren, zonder te verwijzen naar of te impliceren dat er sprake is van gespreks­therapie, psycho­therapie of enige andere wettelijk beschermde beroepstitel waarvoor een licentie vereist is.

Voetnoot: In veel Engels sprekende landen wordt het woord ‘therapeut’ gezien als synoniem voor ‘psychotherapeut’. Dat is in het Nederlands niet het geval. In de Engelse vertaling spreken we daarom van een practitioner.

Klachtenafhandeling

Als u een klacht heeft over een uitgevoerde behandeling, spijt ons dat heel erg. Toch stellen we het erg op prijs als u ons dit laat weten.

We zullen dan met u samen kijken hoe uw klacht opgelost kan worden. Mochten we er samen niet uitgekomen zijn, dan kunt u als vervolgstap bij het NIBIG (gratis) bemiddeling aanvragen door een onafhankelijke klachtenfunctionaris.