🇳🇱 🇬🇧

Reviews en ervaringen

Reviews en ervaringen

Ontspannen erna...

Een erg fijne behandeling van Diederik gehad. Hij legt alles rustig en goed uit, zodat je je op je gemak voelt. Tijdens de behandeling voelde ik me ontspannen. Na de behandeling had ik het gevoel dat er al een last van mijn schouders was afgevallen. Erg fijn, een aanrader

Keshia, Winterswijk

Als gevoelspersoon...

Ik ben bij Diederik terecht gekomen omdat ik door verschillende mensen aangeraden kreeg om een healing te doen. Als gevoelspersoon heb ik dat vroeger al snel afgesloten omdat ik er alleen maar meer nadelen aan ondervond dan profijt maar nu kom ik er toch achter dat het een hele mooie gave is. Tijdens de sessies is er zo veel gebeurd en het heeft mij zo onwijs veel geholpen ook met de dingen waarvoor ik niet in eerste instantie de healing heb ingezet.

Al met al een hele fijne beslissing dat ik dit heb gedaan. Onwijs dankbaar 🙏

D.S.

Opvliegers weg, en spijsvertering beter...

Na de zomer van 2020 ben ik (vrouw, 66 jaar) bij Diederik in de praktijk gekomen. Ik had allerlei klachten, waaronder slecht slapen, spijsverteringsproblemen en opvliegers. Na allerlei onderzoeken via de huisarts kwam ik niet echt verder. Ik zocht naar energetische healing en kwam zo bij Diederik terecht voor de VortexHealing. Het eerste bezoek voelde meteen al goed en vertrouwd.
Diederik is een rustig persoon en na eerst een uitgebreid gesprek over de periode vroeger en nu begon hij met de energetische behandeling. Ik ervoer echt van alles. Dat hoeft niet persé maar bij mij gebeurde dat wel. Van kloppingen in mijn grote teen tot borrelingen en steken in mijn buik enz. Het kwam en trok dan ook weer weg. Ik voelde me rustig na de eerste behandeling. De tweede nacht erna veranderde er meer. Ik ging ineens weer dromen, wat tijden niet gebeurd was. De derde nacht sliep ik werkelijk als een blok en moest van ver komen om weer wakker te worden. Heerlijk dat ik weer beter kon slapen, dat is ook zo gebleven en daar ben ik heel dankbaar voor.
Na drie keer besloten we om de sessies op afstand door te zetten. Via videobellen waren we verbonden. De sessies waren gemiddeld om de vier weken. Ik ervoer weer veel die keren. Er werd veel opgeruimd en verholpen. Opvliegers weg, spijsvertering beter.  
Nu zijn we met de behandelingen gestopt en als er weer eens echt iets vervelends is weet ik Diederik goed te vinden. Ik ervaar hem als een vriendelijk, rustig en kundig mens. Hij vraagt goed door en kan goed uitleggen wat hij allemaal tegenkomt (zoals emoties en welke organen er betrokken zijn bij bepaalde situaties enz.).
Bij Diederik ben je in goede handen. Een therapeut om aan te raden!

Ida

Gebrek aan zelfliefde...

Ik kwam bij Diederik met verschillende klachten, maar het gebrek aan zelfliefde stond voorop. Samen besloten we per consult waar we aan zouden werken en vervolgens mocht ik dan op de behandeltafel plaatsnemen voor een ontspannen behandeling. Al snel oogde ik meer ontspannen en leerde ik steeds meer luisteren naar mijn intuïtie. Mijn zelfliefde is verbeterd, wat zich vooral uit in meer luisteren naar mijn lichaam en luisteren naar mijn hart om dingen te gaan doen die ik wil doen. Ik ben Diederik dan ook zeer dankbaar voor deze cruciale verandering in mijn leven.

Lisa

Kan sinds lange tijd weer...

Heb in het verleden Reiki behandelingen gehad, maar VortexHealing voelde voor mij heel bijzonder aan. Had ook veel sneller resultaat. De healing voelde heel zacht aan. De dingen die ik voelde kon Diederik goed uitleggen. Diederik voelde dingen aan die hij niet kon weten.
Ik heb in totaal 8 sessies gehad op afstand, en voel me nu veel rustiger. Ook voelde ik de naweeën van verschillende trauma’s wegvloeien. Ik kan na een lange tijd weer verder autorijden, terwijl daarvoor de zenuwen mij overnamen. VortexHealing is zeker het proberen waard.

Anoniem, ervaring bij prikkelbare darm syndroom (PDS) en PTSS.

Tot de kern...

Ik heb een aantal behandelingen bij Diederik gehad. Allemaal waren de behandelingen bijzonder en fijn, Diederik is heel rustig en begripvol. Hij legt alles ook goed uit. Ik heb in de sessies een hoop geleerd.
Een sessie is me het meest bijgebleven en die was zo to the point of tot de kern! Ik lag op de behandeltafel en ben echt een heel eind weggeweest, want ineens voelde ik me terug in m’n lichaam en voelde een schok zodat ik weer in de kamer was.
Diederik kwam meteen tot de kern, zonder hem iets verteld te hebben, zo bijzonder, iets waar ik al heel lang mee loop en hij binnen een uur weet te vinden.
Ik vind Diederik een zeer kundige man.
Bedankt Diederik en fijn dat ik nu kan gaan healen!

Anoniem

Mezelf beter leren kennen...

Ik ging naar Healing in Practice zonder enige voorstelling wat ik kon verwachten en heb er enorm veel baat bij gehad. Ergens was ik bang dat het een beetje zweverig zou zijn, maar dat was het absoluut niet. Mijn klachten werden minder en ik leerde mijzelf ook beter kennen. Mijn hele mindset veranderde door slechts een aantal sessies door de goede begeleiding en behandeling van Diederik.

Ingrid, Apeldoorn