Wat gebeurt er na spiritueel ontwaken?

Een online podcast over de weg naar ontwaken, en verder erna.

Op een wonderlijke manier kwam ik in contact met Julie Hoyle, die allerlei interviews heeft over spiritualiteit, healing en spiritueel ontwaken. Mij helemaal voorbereid hebbende voor een gesprek over healing, ging het gesprek 5 minuten voor tijd een totaal andere richting op (en precies zoals het zijn moest).

Zo ontstond er zonder enige voorbereiding een gesprek over het spirituele pad, en de weg naar spiritueel ontwaken. Met openhartige en eerlijke voorbeelden worden vele facetten belicht, en dat heus niet allemaal ineens gelukzaligheid (bliss) is.

In plaats daarvan gaat het leven verder met struggles én een openhartige omarming van alles wat we nog bij ons dragen. Veel van de dingen die in de video worden gedeeld blijken precies te zijn wat gezegd moest worden, en het resultaat verraste mij ook:

Een open gesprek over het spirituele pad en ontwaken.

Laat een reactie achter

annuleer reactie