🇳🇱 🇬🇧

Wie zijn wij?

Even kennismaken:

Wij zijn Diederik & Shelley, en hebben een passie voor ware spiritualiteit en innerlijke ontwikkeling. We kijken graag naar de essentie; wat is er echt aan de hand, waarbij ruimte is voor emotie, gedachten, ervaringen en het samenspel daarvan.

Diederik

Ruim 20 jaar geleden wist Reiki mij te verrassen. Als kritisch en rationeel persoon verbaasde het me hoe goed dit werkte. Dat kon toch helemaal niet?

Van jongs af aan onderzoek ik hoe hoe alles werkt. Met healing werd duidelijk dat de innerlijke wereld ook onderzocht kan worden. Het contact met mijn gevoelskant ontwikkelde zich en het leven ging stromen! Voorzichtigheid en controledrang maakten plaats voor innerlijke vrede, overgave en zelfontplooiing.

Om mijn vaardigheden te verbeteren volg ik steeds met regelmaat lessen in VortexHealing® Divine Energy Healing.

Shelley

- kinderen, workshops, yoga -

Graag wil ik je meenemen in mijn spirituele ervaring. Dit is begonnen met de start van VortexHealing®. De energie intrigeerde mij en ik sta soms nog steeds versteld wat het met je doet! Het maakt je rustig, brengt je in balans en werkt ook op fysieke klachten.

In mijn loopbaan heb ik de opleiding MWD (Maatschappelijk Werk & Dienstverlening) gedaan en daarna altijd met kinderen gewerkt.

Daarnaast volg ik momenteel de Yoga-docentenopleiding. Wanneer ik deze afgerond heb wil ik mij o.a. gaan richten op kindyoga. Dus mocht u met uw kind ergens tegenaan lopen, dan wil ik jullie daar graag bij helpen.