🇳🇱 🇬🇧

Wie zijn wij?

Even kennismaken:

Wij zijn Diederik & Shelley, en hebben een passie voor ware spiritualiteit en innerlijke ontwikkeling. We kijken graag naar de essentie; wat is er echt aan de hand, waarbij ruimte is voor emotie, gedachten, ervaringen en het samenspel daarvan.

Diederik

- behandelingen, holistische therapie -

Bijna 25 jaar geleden wist Reiki mij te verrassen. Als kritisch en rationeel persoon verbaasde het me hoe goed dit werkte. Dat kon toch helemaal niet?

Van jongs af aan wil ik graag weten hoe alles werkt; of het nu natuurkunde, astronomie, computers of het menselijk lichaam is.

Met healing werd duidelijk dat de innerlijke wereld ook onderzocht kan worden. Het contact met mijn gevoelskant ontwikkelde zich en het leven ging stromen! Voorzichtigheid en controledrang maakten plaats voor innerlijke vrede, overgave en zelfontplooiing.

Terwijl ik al jaren met energetisch werk bezig was, wist ik bij VortexHealing® Divine Energy Healing dat dit iets heel magisch is. VortexHealing® heeft mijn ontwikkeling enorm verdiept, en bracht diepe jeugdpijn compassievol terug naar de kern.

Die kracht combineer ik graag met therapeutische vaardigheden om je te begeleiden naar jouw kern en centrum. Om mijn vaardigheden te verbeteren volg ik steeds met regelmaat lessen in VortexHealing®, want iedere training daarin geeft een enorme groeispurt in mogelijkheden en verdieping.

Shelley

- kinderen, readings, workshops, yoga -

Al vanaf kinds af aan kwam ik in aanraking met energetische krachten; echter toen wist ik er nog onvoldoende woorden aan te geven. Pas later ben ik mijn innerlijke reis begonnen met het volgen van trainingen. Toen kwam ik erachter wat je allemaal kan met de inzet van energie en gaf het mij richtlijnen over hoe ik deze kon gebruiken. Het is fantastisch wat het bij je los kan maken en hoe het tevens helend werkt; het brengt je in balans en dichter bij jezelf. Het heeft dan ook iets magisch over zich heen waardoor je je er door aangetrokken voelt.

De energie intrigeert mij dan ook, het ontwikkelt mijn spiritualiteit en coaching door deze groei kan ik jullie nog beter ondersteunen. Doordat de VortexHealing® energie mij zo blijft aantrekken volg ik nog steeds trainingen.