🇳🇱 🇬🇧

VortexHealing® Divine Energy Healing - uitleg

VortexHealing®  Divine Energy Healing

Vrijheid ontstaat wanneer we onze innerlijke ballast loslaten

VortexHealing® is een energetische behandelwijze die helpt om snel en effectief onze conditioneringen en patronen los te laten. Het losmaken van deze kern bevrijdt ons uit die patronen, en geeft ons daarmee de oorspronkelijke levenskwaliteit terug.

Tijdens de behandeling gebruik ik een duidelijk stappenplan als leidraad, en speel in op wat er nodig is. Dit maakt iedere healing heel krachtig, en voorkomt dat er onnodig veel bijwerkingen ontstaan.

Deze behandelvorm wordt o.a. toegepast bij:

  • Diepgewortelde levensthema’s die steeds herhalen.
  • Weggestopte woede of verdriet, schaamte, controledrang, angsten.
  • Onverwerkte emoties die onbewust nog vastgehouden worden.
  • (Emotionele) spanningen die voor gezondheidsklachten zorgen.
  • Herstel en optimalisatie van onze vitaliteit (via chakra’s, meridianen, etc..).

De behandeling werkt op alle niveau’s: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, karmisch en epigenetisch. Hierbij wordt er gekeken naar de diepere oorzaak én gevolgen. Doordat er specifiek aan een situatie gewerkt wordt, maakt het iedere sessie uniek en toegepast op wat er voor jou nodig is.
 


Meer over VortexHealing®

Het verschil met Reiki

Ieder systeem heeft zijn unieke kwaliteiten. Reiki maakte voor iedereen de weg vrij.

meer »

 

VortexHealing ziet de unieke kwaliteiten van iedere andere healing-methode, therapievorm of medische behandeling, en sluit daarom geen andere methode uit. Het bekrachtigd de bijdrage van andere behandelmethodes. Een Vortex-behandeling is daarom ook goed te combineren met andere methodes en benadrukt ook de inzet van reguliere hulp hierbij.

Alle Vortex-behandelaars zijn gebonden aan een gedragscode en ethiek om een hoog kwaliteitsniveau van therapeuten te bewaken. Daarbij verwijzen we ook door voor noodzakelijke geachte medische of psychologische hulp.

 

® “VortexHealing” is een geregistreerd servicemerk van de R. Weinman VH Trust. Alle rechten voorbehouden. Hier gebruikt met toestemming.
Meer informatie is te vinden op www.vortexhealing.org en www.vortexnederland.nl.