🇳🇱 🇬🇧

Over mezelf

Even kennismaken

Diederik v/d Boor

Therapeut, gecertificeerd VortexHealing® behandelaar.

Bijna 25 jaar geleden wist Reiki mij te verrassen. Als kritisch en rationeel persoon verbaasde het me hoe goed dit werkte. Dat kon toch helemaal niet?

Van jongs af aan wil ik graag weten hoe alles werkt, van natuurkunde/astronomie tot computers en het menselijk lichaam. Mijn toevlucht werd software ontwikkeling, terwijl ik steeds meer leerde over persoonlijke ontwikkeling.

De healing maakte duidelijk dat de innerlijke wereld ook onderzocht kan worden. Het contact met mijn gevoelskant ontwikkelde zich en het leven ging stromen! Voorzichtigheid en controledrang maakten plaats voor innerlijke vrede, overgave en zelfontplooiing.

Terwijl ik al jaren met energetisch werk bezig was, wist ik bij VortexHealing® Divine Energy Healing dat dit iets heel magisch is. VortexHealing® heeft mijn ontwikkeling enorm verdiept, en bracht diepe jeugdpijn compassievol terug naar de kern.

Die kracht combineer ik graag met therapeutische vaardigheden om je te begeleiden naar jouw kern en centrum. Om mijn vaardigheden te verbeteren volg ik steeds met regelmaat lessen in VortexHealing®, want iedere training daarin geeft een enorme groeispurt in mogelijkheden en verdieping.