🇳🇱 🇬🇧

Tarieven

Tarieven

Wil je weten of mijn aanpak iets voor jou is?
Je mag gratis telefonisch kennismaken.
BehandelingenDuurTarief
Los consult / vervolgconsult:60’€ 85,-
Intake-sessie met behandeling:90’€ 120,-
Vervolgconsult met uitgebreide feedback:90’€ 120,-

Alle prijzen zijn incl. 21 % BTW. Betaling kan per PIN of met een betaallink. Een behandeling kan helaas niet door de zorgverzekeraar vergoed worden.

Bank: NL34 ABNA 0529 8803 93
BTW-ID: NL001383201B50

KvK: 51657708

Aangesloten bij:

Handig om te weten

Je kunt voor één enkele sessie langskomen, en voor een individueel behandeltraject. Dat laatste is aan te raden bij chronische klachten. Daarbij mag je zelf aangeven hoe je dit het liefste ingevuld ziet, en wat voor jou werkt.

Wanneer een bezoek aan de praktijk voor u niet mogelijk is, kan er ook een behandeling op afstand gegeven worden.

Er is geen verwijzing nodig van de arts of specialist, maar als u onder behandeling bent, laat dit s.v.p. wel weten.

Reacties en ervaringen

Mezelf beter leren kennen...

Ik ging naar Healing in Practice zonder enige voorstelling wat ik kon verwachten en heb er enorm veel baat bij gehad. Ergens was ik bang dat het een beetje zweverig zou zijn, maar dat was het absoluut niet. Mijn klachten werden minder en ik leerde mijzelf ook beter kennen. Mijn hele mindset veranderde door slechts een aantal sessies door de goede begeleiding en behandeling van Diederik.

Ingrid, Apeldoorn

Kan sinds lange tijd weer...

Heb in het verleden Reiki behandelingen gehad, maar VortexHealing voelde voor mij heel bijzonder aan. Had ook veel sneller resultaat. De healing voelde heel zacht aan. De dingen die ik voelde kon Diederik goed uitleggen. Diederik voelde dingen aan die hij niet kon weten.
Ik heb in totaal 8 sessies gehad op afstand, en voel me nu veel rustiger. Ook voelde ik de naweeën van verschillende trauma’s wegvloeien. Ik kan na een lange tijd weer verder autorijden, terwijl daarvoor de zenuwen mij overnamen. VortexHealing is zeker het proberen waard.

Anoniem, ervaring bij prikkelbare darm syndroom (PDS) en PTSS.

Tot de kern...

Ik heb een aantal behandelingen bij Diederik gehad. Allemaal waren de behandelingen bijzonder en fijn, Diederik is heel rustig en begripvol. Hij legt alles ook goed uit. Ik heb in de sessies een hoop geleerd.
Een sessie is me het meest bijgebleven en die was zo to the point of tot de kern! Ik lag op de behandeltafel en ben echt een heel eind weggeweest, want ineens voelde ik me terug in m’n lichaam en voelde een schok zodat ik weer in de kamer was.
Diederik kwam meteen tot de kern, zonder hem iets verteld te hebben, zo bijzonder, iets waar ik al heel lang mee loop en hij binnen een uur weet te vinden.
Ik vind Diederik een zeer kundige man.
Bedankt Diederik en fijn dat ik nu kan gaan healen!

Anoniem
Meer ervaringen »