šŸ‡³šŸ‡± šŸ‡¬šŸ‡§

Kan een healing gecombineerd worden met reguliere hulp?

Kan een healing gecombineerd worden met reguliere hulp?

Je eigen lichaam bepaald wat het opneemt, waardoor het veilig is.

Ja. De behandeling werkt balancerend en stimuleert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Er is geen ā€˜interventieā€™ met flinke bijwerkingen, of ongewenste beĆÆnvloeding op medicatie.Ā Je kunt daarom altijd onze healing gebruiken in combinatie met een reguliere behandeling of therapie.

Bijvoorbeeld:

  • Sneller herstel na eenĀ chirurgische ingreep.
  • Innerlijke rust bij emotionele of psychische klachten.
  • Ruimte voor zelfreflectie en bezinning tenmidden van chaos.

Een healingsessie isĀ nadrukkelijk geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Het vult de bestaande behandeling aan. Het versterkt de positieve effecten van andere genezingsmethoden en therapieĆ«n.

Samenwerking met artsen en specialisten

Als u onder behandeling bent van een arts of specialist, adviseren we om uw arts of specialist hierover in te lichten. We werken vanuit het respect voor medisch specialisten, en hun expertise. Door samenwerking kijken we wat het beste aansluit op jouw situatie.

Pas je ook andere vormen van energiewerk/healing toe? Laat voor een beter resultaat een paar uur tot een dag hiertussen zitten. De behandeling werkt nog enige tijd door na afloop van de sessie.Ā Gun jezelf ook de tijd om alles te verwerken.