🇳🇱 🇬🇧

Behandeling op afstand

Behandeling op afstand (online)

Het is alsof er ineens ruimte en rust ontstaat.Reactie van een afstandsbehandeling

Op het diepste niveau is er verbinding. Met een afstandsbehandeling wordt een volledige behandeling uitgevoerd zonder dat de behandelaar fysiek aanwezig is. Op fysiek niveau kennen we de beperkingen, maar op een dieper niveau bestaan die niet. Daardoor kan er toch een verbinding gelegd worden en is een behandeling op afstand mogelijk met VortexHealing® Energy Healing.

Praktijkruimte in Apeldoorn

Met de afstandsbehandeling kunnen dezelfde klachten worden behandeld als bij een behandelsessie in de praktijk. Een afstandsbehandeling wordt met name toegepast als uw situatie (bijv. ziektebed/coronamaatregelen) het niet mogelijk maken bij ons langs te komen.

Werkwijze

De afstandsbehandeling verloopt grotendeels hetzelfde als een behandelsessie in de praktijk zelf. Het grote verschil is dat we via beeldbellen (in de WhereBy omgeving, of via WhatsApp) contact hebben. Inhoudelijk werkt bijna alles hetzelfde, slechts voor een enkele techniek is wel de fysieke dichtheid en nabijheid nodig.

Om een afstandsbehandeling uit te voeren wordt er vooraf een afspraak gemaakt voor een dag en tijdstip. Het beste is om thuis even ongestoord te liggen. Ondertussen iets doen om te ontspannen (bijvoorbeeld luisteren naar ontspannende muziek) kan ook. De behandeling kan dan beginnnen.

Soms zul je tijdens de behandeling merken dat er iets verschuift, warm wordt, tintelt, of dat er een diepe rust over je valt. Het kan ook voorkomen dat je weinig opmerkt, want een gevorderde healing werkt soms heel zacht en subtiel.

Een afstandsbehandeling kan alleen gedaan worden met iemands toestemming.

Vragen?

Laat het me weten via het contactformulier.

Reacties en ervaringen

Kan sinds lange tijd weer...

Heb in het verleden Reiki behandelingen gehad, maar VortexHealing voelde voor mij heel bijzonder aan. Had ook veel sneller resultaat. De healing voelde heel zacht aan. De dingen die ik voelde kon Diederik goed uitleggen. Diederik voelde dingen aan die hij niet kon weten.
Ik heb in totaal 8 sessies gehad op afstand, en voel me nu veel rustiger. Ook voelde ik de naweeën van verschillende trauma’s wegvloeien. Ik kan na een lange tijd weer verder autorijden, terwijl daarvoor de zenuwen mij overnamen. VortexHealing is zeker het proberen waard.

Anoniem, ervaring bij prikkelbare darm syndroom (PDS) en PTSS.

Opvliegers weg, en spijsvertering beter...

Na de zomer van 2020 ben ik (vrouw, 66 jaar) bij Diederik in de praktijk gekomen. Ik had allerlei klachten, waaronder slecht slapen, spijsverteringsproblemen en opvliegers. Na allerlei onderzoeken via de huisarts kwam ik niet echt verder. Ik zocht naar energetische healing en kwam zo bij Diederik terecht voor de VortexHealing. Het eerste bezoek voelde meteen al goed en vertrouwd.
Diederik is een rustig persoon en na eerst een uitgebreid gesprek over de periode vroeger en nu begon hij met de energetische behandeling. Ik ervoer echt van alles. Dat hoeft niet persé maar bij mij gebeurde dat wel. Van kloppingen in mijn grote teen tot borrelingen en steken in mijn buik enz. Het kwam en trok dan ook weer weg. Ik voelde me rustig na de eerste behandeling. De tweede nacht erna veranderde er meer. Ik ging ineens weer dromen, wat tijden niet gebeurd was. De derde nacht sliep ik werkelijk als een blok en moest van ver komen om weer wakker te worden. Heerlijk dat ik weer beter kon slapen, dat is ook zo gebleven en daar ben ik heel dankbaar voor.
Na drie keer besloten we om de sessies op afstand door te zetten. Via videobellen waren we verbonden. De sessies waren gemiddeld om de vier weken. Ik ervoer weer veel die keren. Er werd veel opgeruimd en verholpen. Opvliegers weg, spijsvertering beter.  
Nu zijn we met de behandelingen gestopt en als er weer eens echt iets vervelends is weet ik Diederik goed te vinden. Ik ervaar hem als een vriendelijk, rustig en kundig mens. Hij vraagt goed door en kan goed uitleggen wat hij allemaal tegenkomt (zoals emoties en welke organen er betrokken zijn bij bepaalde situaties enz.).
Bij Diederik ben je in goede handen. Een therapeut om aan te raden!

Ida