🇳🇱

Workshop: Ontspanning en holistische healing

Inschrijven

Workshop: Ontspanning en holistische healing

Zondag 22 oktober, 11:15 - ±14:30
Happy Yogi! Apeldoorn

Wil je graag in een diepe ontspanning komen, dan is dit het juiste moment. De workshop biedt yoga-stretchoefeningen, meditatie en holistische healing. Dat gaat met VortexHealing®, een energie die je helpt om zowel fysiek en psychisch in balans te komen, en je dichter bij jezelf brengt.

“Terug naar het hart, in eigen kracht en energie!”

Het programma:
- Ontspanningsmeditatie
- Yoga-stretchoefeningen
- Holistische healing op algehele aansterking
(pauze)
- Yoga-stretchoefeningen
- Holistische healing op persoonlijke thema’s
- Eindmeditatie

Yoga-matten, dekens en meditatiekussens zijn aanwezig. Je mag natuurlijk ook je eigen benodigdheden meenemen.

Tijdens de healing sessie mag je heerlijk liggen (savasana ;)), of rustig zitten. De energie van VortexHealing® Divine Energy Healing gaat met iedereen in de groep aan de slag. Dit kunnen we voor ±20 deelnemers tegelijk effectief doen.

Het mooie van VortexHealing® is, dat het helpt om snel en effectief conditioneringen en patronen los te laten. Denk bijvoorbeeld aan bewijsdrang, onzekerheid, onbewuste houdingen, en andere vormen van bagage (we kiezen 1 thema uit). Het losmaken van deze kern bevrijdt ons uit zo’n patroon, en geeft ons daarmee de oorspronkelijke vrijheid terug. Na zo’n diepe transformatie wordt het lichaam ondersteund om deze veranderingen te verwerken en te integreren.

Waar: Happy Yogi!, Kayersdijk 149, Apeldoorn
Wanneer: Zondag 22 oktober, 11:15 - ±14:30
Kosten: €55,-

Inschrijven? Je kan tickets boeken via de Hipsy shop.

Vragen? We horen graag van je!

Over Ons

Wij zijn Shelley en Diederik, en geven workshops om jou ontspanning te bieden én jou in je kracht te zetten. Dat doen we met Yoga, meditatie en VortexHealing®.

Wij geloven sterk dat ieder zijn eigen pad volgt. Onze innerlijke reis heeft ons naar de Amritapuri Ashram in India geleid. De diepere verbinding en spirituele groei die we daar ervaren hebben, geven we graag in de workshops mee.