🇳🇱

Mini-retreat: Yoga & holistische healing voor zelfwaardering

Mini-retreat: yoga & holistische healing voor zelfwaardering

“Zelfwaardering; wie wil dat nou niet?”

Zelfwaardering: welke vraag reist er bij je op als je dit leest? Wellicht een heleboel, dat is hetgeen waar we in deze retraite aandacht aan gaan geven!

Er wordt altijd veel gesproken over waardering die je van een ander krijgt, maar hoe zit het met je zelf? Vindt jij het jezelf ook waard? De verdieping gaan we verder opzoeken. Dit doen we door middel van een meditatie, yoga en VortexHealing®.

Ontspanning hoort hier ook bij, geef jezelf dus deze tijd om bovenstaande verder te gaan ontdekken en te groeien in datgeen wat voor jou nog mist.

“Terug naar het hart, in eigen kracht en energie!”

Aangevuld met VortexHealing

Yoga gaat van fysiek naar innerlijk & healing gaat vanuit innerlijk naar fysiek.

In de healing-sessie zal het gevoel van zelfwaardering verder worden versterkt, en de plekken worden aangepakt waar de zelfwaardering nog tegengehouden wordt.

Tijdens de sessie mag je lekker even liggen, of meditatief ontspannen zitten. Verder hoef je niets te doen, want de healing doet het werk.

Healing noemen we ook wel de magie van binnenuit, want het ontstaat vanuit onze diepste essentie. Het kent de weg naar ontspanning, en de weg uit onze belemmeringen. Terwijl wij als behandelaar in diepe meditatie gaan, ontstaat de healing bij iedereen in de sessie.

Je wordt als het ware opgenomen deze flow, die met jou aan de slag gaat. Dat gaat altijd in samenspel met wat jouw lichaam en psyche aangeeft, waardoor het aansluit op wat voor jou passend is. In deze healing sessie zal de focus eerst op ontspanning liggen, daarna belemmerende patronen verder losmaken, en tot slot de dag fijn kunnen afsluiten. Dit verloopt effectief tot ±25 deelnemers met het VortexHealing® niveau waarmee gewerkt wordt (UAP).

Praktisch

Yoga-matten, dekens en meditatiekussens zijn aanwezig. Je mag natuurlijk ook je eigen benodigdheden meenemen. Je mag gemakkelijke kleding aantrekken (bijvoorbeeld yogabroek en een warme trui). De lunch is inbegrepen.

Aanmelden

De nieuwe datum is nog niet gepland. Maar wil je als eerste weten wanneer we dit event weer geven? Laat dan jouw gegevens hier achter:

Over Ons

Wij zijn Shelley en Diederik, en geven workshops om jou ontspanning te bieden én jou in je kracht te zetten. Dat doen we met yoga, meditatie en VortexHealing®.

Wij geloven sterk dat ieder zijn eigen pad volgt. Onze innerlijke reis heeft ons naar de Amritapuri Ashram in India geleid. De diepere verbinding en spirituele groei die we daar ervaren hebben, geven we graag in de workshops mee.