Werkwijze

Werkwijze

Alles met aandacht, in rust en stilte.

Een healing-sessie werkt met een zachte energie die de behandelaar doorgeeft. Die energie stimuleert herstel, ontspanning en het loslaten van (emotionele) kwesties en negatieve patronen.

De sessie vindt plaats op een massagetafel, waarbij kleren gewoon aanblijven. Met een intake gesprek onderzoeken we jouw hulpvraag, en kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.

In de behandeling worden zowel de klacht zelf, als diepere oorzaken en gevolgen aangepakt. Naderhand evalueren we de vervolgmogelijkheden.

 

Benieuwd wat er voor u mogelijk is?  Neem vrijblijvend contact op.

Een erg fijne behandeling van Diederik gehad. Hij legt alles rustig en goed uit, zodat je je op je gemak voelt. Tijdens de behandeling voelde ik me ontspannen. Na de behandeling had ik het gevoel dat er al een last van mijn schouders was afgevallen. Erg fijn, een aanrader. Keshia, Winterswijk
Praktijkruimte in Apeldoorn

 

Achtergrondinformatie

Voor de nieuwsgierigen, om alles uit te pluizen:


 

Gebruikte methode

We kijken altijd wat het beste aansluit bij jouw situatie. Onze ervaring met Reiki hebben we verbreed met:

VortexHealing®

VortexHealing® is een energetische behandelwijze die helpt om patronen, issues, conditioneringen en innerlijke ballast los te laten. Het werkt vanaf het diepste niveau.

Wat is VortexHealing® Divine Energy Healing?

Universal White Time Healing

White Time biedt brede mogelijkheden om klachten heel gericht te behandelen. De behandeling wordt als aangenaam zacht en toch krachtig ervaren.

Wat is Universal White Time Healing?