Werkwijze

Werkwijze

Alles met aandacht, vanuit rust en stilte.

Een healing-sessie werkt met energie die de behandelaar doorgeeft. Dit stimuleert herstel, ontspanning en het loslaten van (emotionele) kwesties en negatieve patronen.

De sessie vindt plaats op een massagetafel, waarbij kleren gewoon aanblijven. Met een intake gesprek onderzoeken we jouw hulpvraag, en kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen.
Bijvoorbeeld, kom je langs voor ontspanning, of heeft er iets aandacht nodig?

In de behandeling worden zowel de klacht zelf, als diepere oorzaken aangepakt. Tijdens de sessie kan je altijd aangeven wat je opmerkt of voelt: daar spelen we ook op in. Naderhand evalueren we kort de vervolgmogelijkheden.

 

Benieuwd wat er voor u mogelijk is?  Neem vrijblijvend contact op.

Een erg fijne behandeling van Diederik gehad. Hij legt alles rustig en goed uit, zodat je je op je gemak voelt. Tijdens de behandeling voelde ik me ontspannen. Na de behandeling had ik het gevoel dat er al een last van mijn schouders was afgevallen. Erg fijn, een aanrader. Keshia, Winterswijk
Praktijkruimte in Apeldoorn

 

Heb je nog vragen?

Hier staat wellicht je antwoord. Je kan ons ook een gerust een berichtje sturen.


 

De behandelmethode

Na vele jaren tevreden te zijn met Reiki, werd duidelijk dat er veel meer mogelijk is. Daarom hebben we onszelf ook verdiept in vergelijkbare nieuwe methoden. Deze combinatie gebruiken we om je de best mogelijke behandeling te geven:

VortexHealing®

VortexHealing® is een energetische behandelwijze die helpt om patronen, issues, conditioneringen en innerlijke ballast los te laten. Het werkt vanaf het diepste niveau.

Wat is VortexHealing® Divine Energy Healing?

Universal White Time Healing

White Time biedt brede mogelijkheden om klachten heel gericht te behandelen. De behandeling wordt als aangenaam zacht en toch krachtig ervaren.

Wat is Universal White Time Healing?