🇳🇱 🇬🇧

Werkwijze

Werkwijze

Alles met aandacht, vanuit rust en stilte.

Een healing-sessie werkt met energie die ik doorgeef. Deze energie neemt innerlijke blokkades en opgeslagen lading weg. Dit stimuleert herstel, ontspanning en het loslaten van de kern van (emotionele) blokkades, belemmerende gedachten of fysiek ongemak.

Met een kort gesprek onderzoeken we de focus voor de behandelsessie. Daarna vindt de sessie plaats op een massagetafel, waarbij kleren gewoon aanblijven.

 

Benieuwd wat er voor u mogelijk is?  Neem vrijblijvend contact op.

Praktijkruimte in Apeldoorn

Ontspannen erna...

Een erg fijne behandeling van Diederik gehad. Hij legt alles rustig en goed uit, zodat je je op je gemak voelt. Tijdens de behandeling voelde ik me ontspannen. Na de behandeling had ik het gevoel dat er al een last van mijn schouders was afgevallen. Erg fijn, een aanrader

Keshia, Winterswijk

Uitgezonden op RTL 7 “Op de Zaak”, 7 november 2021

Heb je nog vragen?

Hier staat wellicht je antwoord. Je kan ons ook een gerust een berichtje sturen.

De behandelmethode

Na vele jaren tevreden te zijn met Reiki, werd duidelijk dat er veel meer mogelijk is. We hebben onszelf daarom verdiept in vergelijkbare nieuwe methoden. We gebruiken VortexHealing® Energy Healing als basis om je de best mogelijke behandeling te geven.

VortexHealing® is heel effectief bij het loslaten van emotionele blokkades, conditionering en belemmerende gedachten. Het werkt vanaf het diepste niveau, en diepste oorzaak.