Kan een healing gecombineerd worden met reguliere hulp?

Kan een healing gecombineerd worden met reguliere hulp?

Je eigen lichaam bepaald wat het opneemt, waardoor het veilig is.

Ja. De behandeling werkt balancerend en stimuleert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Hierdoor zijn er geen bijwerkingen, gaat het goed samen met medicijnen en bevorderd het ieders welzijn. Je kunt daarom altijd onze healing gebruiken in combinatie met een reguliere behandeling of therapie.

Bijvoorbeeld: na een chirurgische ingreep kan het lichaam door de behandeling sneller herstellen. Bij emotionele of psychische klachten kan innerlijke rust gevonden worden en sneller ruimte ontstaan voor zelfreflectie en bezinning.

Een healingsessie is nadrukkelijk geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. Het gaat wel goed samen en versterkt de positieve effecten van andere genezingsmethoden en therapieën.

Samenwerking met uw arts

Als u onder behandeling bent van een arts of specialist, adviseren we om uw arts of specialist hierover in te lichten. We kunnen in overeenstemming met uw arts werken. Uw arts kan zo ook rekening houden met de vooruitgang. Soms kan na een serie behandelingen onder supervisie van de arts de medicijndosis verlaagd worden. Vraag altijd aan uw arts om dat in te schatten! Experimenteer niet zelf.

Samenwerking met healers

Pas je ook andere vormen van energiewerk/healing toe? Laat voor een beter resultaat een paar uur tot een dag hiertussen zitten. De energie van de behandeling werkt nog enige tijd door, ook na afloop van de sessie.