🇳🇱 🇬🇧

In je eigen energie staan

Ontdek het effect van VortexHealing® Energy Healing

Contact opnemen Ontdek meer

donderdag 21 maart gratis online groepshealing op "onveiligheid".


Waarmee kunnen we je helpen?

Diepe ontspanning

Ontstressen is gezond! De healing helpt lichaam en geest te ontspannen.

Balans hervinden

We pakken onderliggende factoren aan die klachten geven.

Sneller herstel

Blessure? Pijn? Moe? We geven met energiewerk ruimte voor herstel.

Chronische klachten

Medische situatie uitgezocht? Dan kijken we naar jouw mogelijkheden.

Traumaverwerking

Stabilisatie, onderliggende thema's verwerken, en weer in je lijf komen.

Zelf-inzicht

Met de behandeling begeleiden we je tot zelf-inzicht in je onbewuste.

Sessies zijn mogelijk in de praktijk, en op afstand met videobellen.

De werkwijze in het kort

Uitgezonden op RTL 7 “Op de Zaak”, 7 november 2021

Aandacht, rust en stilte vormen de basis van de behandeling. De sessie vindt plaats op een massagetafel, waarbij kleren gewoon aanblijven.

Via de handen en aandacht geef ik energie door die helpt met diep ontspannen en de kern van (emotionele) blokkades en belemmerende gedachten los te laten.

Dat klinkt misschien onwerkelijk, maar ieder die het ervaren heeft kan dit beamen. Menigeen is even sprakeloos na de behandeling, verrast over de werking en diep ontspannen door het effect van de healing.

Wil je weten wat de healing-sessies voor jou kunnen doen, neem contact op.

Ervaringen van cliënten

Kan sinds lange tijd weer...

Heb in het verleden Reiki behandelingen gehad, maar VortexHealing voelde voor mij heel bijzonder aan. Had ook veel sneller resultaat. De healing voelde heel zacht aan. De dingen die ik voelde kon Diederik goed uitleggen. Diederik voelde dingen aan die hij niet kon weten.
Ik heb in totaal 8 sessies gehad op afstand, en voel me nu veel rustiger. Ook voelde ik de naweeën van verschillende trauma’s wegvloeien. Ik kan na een lange tijd weer verder autorijden, terwijl daarvoor de zenuwen mij overnamen. VortexHealing is zeker het proberen waard.

Anoniem, ervaring bij prikkelbare darm syndroom (PDS) en PTSS.

Gebrek aan zelfliefde...

Ik kwam bij Diederik met verschillende klachten, maar het gebrek aan zelfliefde stond voorop. Samen besloten we per consult waar we aan zouden werken en vervolgens mocht ik dan op de behandeltafel plaatsnemen voor een ontspannen behandeling. Al snel oogde ik meer ontspannen en leerde ik steeds meer luisteren naar mijn intuïtie. Mijn zelfliefde is verbeterd, wat zich vooral uit in meer luisteren naar mijn lichaam en luisteren naar mijn hart om dingen te gaan doen die ik wil doen. Ik ben Diederik dan ook zeer dankbaar voor deze cruciale verandering in mijn leven.

Lisa

Mezelf beter leren kennen...

Ik ging naar Healing in Practice zonder enige voorstelling wat ik kon verwachten en heb er enorm veel baat bij gehad. Ergens was ik bang dat het een beetje zweverig zou zijn, maar dat was het absoluut niet. Mijn klachten werden minder en ik leerde mijzelf ook beter kennen. Mijn hele mindset veranderde door slechts een aantal sessies door de goede begeleiding en behandeling van Diederik.

Ingrid, Apeldoorn
Meer reviews »

Op de hoogte blijven?

Wil je graag weten wanneer we nieuwe events geven, zoals de gratis online groepshealing?

Laat dan jouw gegevens hier achter:

Over ons

Soms kom je iets tegen wat je nooit meer loslaat. Dat gebeurde toen Diederik 25 jaar geleden Reiki tegenkwam, en snel begreep wat dit potentieel kon.

Na vele jaren tevreden te zijn met Reiki, werd duidelijk dat er veel meer mogelijk is. Daarom zijn onze sessies gebaseerd op VortexHealing® Divine Energy Healing. Hiermee kunnen we je de best mogelijke behandeling geven. Als ervaringsdeskundige herkent Diederik de innerlijke beleving van ingrijpende ervaringen, en speelt daar op in.

Maak een afspraak

Inspiratie