Behandeling op afstand

Behandeling op afstand

Het is alsof er ineens ruimte en rust ontstaat.Reactie van een afstandsbehandeling

Op het diepste niveau is er verbinding. Met een afstandsbehandeling wordt een volledige behandeling uitgevoerd zonder dat de behandelaar fysiek aanwezig is. Op fysiek niveau kennen we de beperkingen, maar op een dieper niveau bestaan die niet. Daardoor kan er toch een verbinding gelegd worden en is een behandeling op afstand mogelijk met VortexHealing® Energy Healing.

Met de afstandsbehandeling kunnen dezelfde klachten worden behandeld als bij de algemene sessie. Een afstandsbehandeling wordt met name toegepast als uw situatie (of coronamaatregelen) het niet mogelijk maken bij ons langs te komen.

Werkwijze

Om een afstandsbehandeling uit te voeren wordt er vooraf een afspraak gemaakt voor een dag en tijdstip. Het beste is om thuis even ongestoord te liggen, maar iets ontspannends doen mag ook. De behandeling kan dan beginnnen. Als je dat fijn vindt, kunnen we met videobellen (WhatsApp / FaceTime) ondertussen contact houden.

Soms zul je tijdens de behandeling merken dat er iets verschuift, warm wordt, tintelt, of dat er een diepe rust over je valt.

Naderhand

Na de behandeling kun je jouw ervaring telefonisch of over FaceTime/WhatsApp delen. Het kan zijn dat sommige effecten subtiel later pas zichtbaar worden, of er nog een 2e sessie nodig is.

Een afstandsbehandeling kan alleen gedaan worden met iemands toestemming.

 

Heb je vragen? Laat het me weten via het contactformulier.

 

 

Reacties en ervaringen

Sinds een aantal dagen had ik last van mijn rechter schouder en zijkant van de nek.  Dit is dan wel een wat zwakke plek, maar het was dusdanig “erg” geworden, dat de relax-oefeningen niet meer hielpen.
Ik vroeg aan Diederik of hij mij kon helpen, eventueel op afstand. Nou dat heeft geholpen, vraag me niet hoe, maar ik ben er erg blij mee.
Diederik bedankt.Ingrid, Hengelo (o), afstandsbehandeling voor schouder/nekpijn.
Als je je er aan over kunt geven en het laat gebeuren is het net of er ruimte en rust ontstaat. Mijn complimenten dat jij het zo over weet te brengen.Anne-Marie, Winterswijk, ervaring van een afstandsbehandeling.
Ja, ik heb er zeker wat aan gehad. Ik voelde mijn schouder en elleboog warm worden en tintelen en er gebeurde iets geks met mijn linkervoet, het was net of er iets uit mijn voet werd getrokken, heel bizar, maar het voelt erg goed. Ik heb na de behandeling heerlijk geslapen en voel me weer super relaxed.Anoniem, behandeling bij reuma.