🇳🇱 🇬🇧

Over Ons

Even kennismaken: Diederik

Ruim 20 jaar geleden wist Reiki mij te verrassen. Als kritisch en rationeel persoon verbaasde het me hoe goed dit werkte. Dat kon toch helemaal niet?

Van jongs af aan onderzoek ik hoe hoe alles werkt. Met healing werd duidelijk dat de innerlijke wereld ook onderzocht kan worden. Het contact met mijn gevoelskant ontwikkelde zich en het leven ging stromen! Voorzichtigheid en controledrang maakten plaats voor innerlijke vrede, overgave en zelfontplooiing.


Om mijn vaardigheden te verbeteren volgde ik les in andere healing methoden waarbij meer mogelijk werd. Dankzij VortexHealing® Energy Healing verdiept dit nog steeds.

De positieve resultaten die deze behandelingen geven, maken dat een eigen praktijk niet kon uitblijven!

Reiki opende mijn gevoelskant en heeft mijn leven ten goede verbeterd. Ik laat je daarom graag ervaren wat ‘healing’ je kan bieden, en waar het blokkades kan wegnemen.

Even kennismaken: Shelley

- workshops & gesprekken -

Door Diederik ben ik in aanraking gekomen met VortexHealing® en ben daar vervolgens mijn eigen pad in gaan bewandelen. Het is bijzonder wat de energie met je als mens kan doen, zowel op lichamelijk als psychisch vlak. Je groeit erdoor, wordt creatief, hebt meer energie en staat krachtiger in het leven.

Op een gegeven moment ging het bij mij kriebelen, ik ben namelijk iemand die graag mensen wil helpen. Vanuit een healing en/of meditatie kunnen er soms emoties naar boven komen, het is dan fijn als er iemand is om je hierbij de juiste ondersteuning te bieden. Met mijn achtergrond als Maatschappelijk werker en natuurlijk mijn spirituele pad in VortexHealing® is de combinatie voor ondersteuning dan ook een prachtig middel.