Over ons

Even kennismaken

Diederik van der Boor

Diederik (34) was van jongs af aan gefascineerd door hoe dingen in elkaar steken; van het menselijk lichaam, natuurkunde tot ruimtevaart, software en techniek.

Reiki maakte op zijn 16e iets los. Als kritisch denker en ICT’er verbaasde het hem hoe goed dit werkte. Dat kon toch helemaal niet? Dit gaf zijn leven een nieuwe invulling, en legde contact met de gevoelskant. Diverse leerwegen volgden. Reiki, White Time Healing en VortexHealing® Energy Healing laten zien dat de innerlijke wereld ook onderzocht kan worden - en dat daarmee ieders leven echt gaat stromen!

De positieve resultaten die een behandeling geven, maken dat een eigen praktijk niet kon uitblijven.

 

Niet de theorie, maar de praktijk telt voor mij. Hoe verwonderd iemand ook is na een sessie, het mooiste is om te zien hoe een healingsessie bijdraagt aan iemands leven.

Shelley van der Boor

Als nuchtere achterhoeker wist Shelley (32) niet wat haar overkwam: hoe kan Reiki zomaar je kniepijn oplossen waar je al een week mee rondloopt? Toen ze de ontwikkeling bij Diederik zag door White Time Healing wist ze; hier wil ik ook iets mee.

Shelley is afgestudeerd maatschappelijk werker en werkzaam als gezinshulpverlener (jeugdconsulent). Doordat zij zelf veel tegenslagen moest overwinnen, kan ze zich goed verplaatsen in een ander - en echt begrijpen waar iemand mee zit. Zij is beschikbaar als gesprekspartner om inzicht te geven bij hulpvragen en praktische tips aan te reiken.

Inmiddels gebruikt ze White Time (level 3) voor haar eigen ontwikkeling.

 

Ik heb geen oordeel over wat iemand doet, want er zit altijd een verhaal achter iemands gedrag.