Over ons

Even kennismaken

Diederik van der Boor

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door hoe dingen in elkaar steken; van het menselijk lichaam, natuurkunde tot software en techniek.

Reiki maakte op mijn 16e iets los. Als kritisch denker en ICT’er verbaasde het me hoe goed dit werkte. Dat kon toch helemaal niet? Dit gaf mijn leven een nieuwe invulling, en legde contact met de gevoelskant. Energetische healing laat zien dat de innerlijke wereld ook onderzocht kan worden - en dat daarmee ieders leven echt gaat stromen!

De positieve resultaten die een behandeling geven, maken dat een eigen praktijk niet kon uitblijven.

 

Als rationele ICT’er heb ik veel te danken aan Reiki. Het heeft mijn leven ten goede verbeterd en mijn gevoelskant ontwikkeld. De mooie resultaten van ‘healing’ biedt ik daarom graag aan voor anderen.

Shelley van der Boor

Als nuchtere achterhoeker wist Shelley niet wat haar overkwam: hoe kan Reiki zomaar je kniepijn oplossen waar je al een week mee rondloopt? Toen ze de ontwikkeling bij Diederik zag door White Time Healing wist ze; hier wil ik ook iets mee.

Shelley is afgestudeerd maatschappelijk werker en werkzaam als jeugdconsulent. Doordat zij zelf veel tegenslagen moest overwinnen, kan ze zich goed verplaatsen in een ander - en echt begrijpen waar iemand mee zit. Zij is beschikbaar als gesprekspartner om inzicht te geven bij hulpvragen en praktische tips aan te reiken.

Inmiddels gebruikt ze White Time (level 3) voor haar eigen ontwikkeling.

 

Ik heb geen oordeel over wat iemand doet, want er zit altijd een verhaal achter iemands gedrag.