Hoe bescherm jij jezelf?

Wat doe je als je last hebt van de energie van anderen?

Veel voorkomende tips die voorbij komen, zijn het visualiseren van een lichtbol, stenen dragen, of uitzoeken welke gevoelens van jou zijn.

…maar deze missen nog iets.

De voornaamste reden dat je last hebt van de energie van anderen, is namelijk jouw eigen onverwerkte pijnstukken. Want zolang je dat bij je draagt, is het heel moeilijk om bij mensen te zijn die dezelfde vibe hebben.

Wanneer iemands aanwezigheid jouw eigen pijnstukken raakt, kan je eindeloos een schild proberen op te bouwen. Tijdelijk heel nuttig, maar op lange termijn vermoeiend.

Wanneer je die pijnstukken kan oplossen, valt de noodzaak van bescherming weg. Je komt in jouw kracht te staan, kan zijn met wat er is. Vanuit eigen kracht, vanuit het hart, straal je, en komt het ongemak niet eens meer hard binnen. Dat maakt de weg vrij voor compassie en liefde.

Laat een reactie achter

annuleer reactie