šŸ‡³šŸ‡± šŸ‡¬šŸ‡§

Gratis Online groepshealing

Gratis Online Groepshealing

Thema: healing op ā€˜levensvreugdeā€™

Met regelmaat geef ik een gratis groepshealing, omdat ik deze bijzondere ervaring graag deel met jullie. Daarbij kan je lekker thuis blijven liggen terwijl je de energie ontvangt.

Healing is de magie die van binnenuit ontstaat. En dus ook bij iedereen in de sessie terwijl ik diep in meditatie ga.

Dit gaat met VortexHealingĀ® Divine Energy Healing, wat voortkomt uit onze diepste essentie. Dat maakt het heel krachtig, gecentreerd en transformerend.

Groepshealing openen

Soms is het moeilijk om weer als voorheen door te gaan. In deze groepshealing wordt er gewerkt aan de plek waar vanalles nog vastzit, zodat die invloed afneemt in ieders leven.

Datum: donderdag 23 mei 2024
Tijd: 20:30 - Ā±22:00
Thema: levensvreugde
Locatie: Thuis / waar je ook bent
Kosten: gratis!

Meedoen?

  • Optioneel: zou je op de Facebook event pagina kunnen aangeven of je Gaat of GeĆÆnteresseerd bent?
  • Op de avond kan je met de knop hieronder de online video omgeving openen. Je doet dan mee in de sessie.

Groepshealing openen

Hoe verloopt de sessie?

Tijdens de sessie mag je lekker even liggen, of meditatief ontspannen zitten. Verder hoef je niets te doen, want de healing doet het werk.

Healing noem ik ook wel de magie van binnenuit, want het ontstaat vanuit onze diepste essentie. Het kent de weg naar ontspanning, en de weg uit onze belemmeringen. Terwijl ik in diepe meditatie ga, ontstaat de healing bij iedereen in de sessie.

Je wordt als het ware opgenomen deze flow, die met jou aan de slag gaat. Dat gaat altijd in samenspel met wat jouw lichaam en psyche aangeeft, waardoor het aansluit op wat voor jou passend is. In deze healing sessie zal de focus eerst op ontspanning liggen, daarna het patroon/thema verder losmaken, en tot slot de dag fijn kunnen afsluiten. Dit verloopt effectief tot Ā±25 deelnemers met het VortexHealingĀ® niveau waarmee gewerkt wordt (UAP).

Soms zul je tijdens de behandeling merken dat er iets verschuift, warm wordt, tintelt, of dat er een diepe rust over je heen valt. Het kan ook voorkomen dat je weinig opmerkt, want een gevorderde healing werkt soms heel zacht en subtiel.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag weten wanneer de volgende groepshealing gegeven wordt?

Laat dan jouw gegevens hier achter:

Ervaringen

De groepshealing van jou heeft zeker effect gehad, ik voel me veel zekerder. Ik uit veel duidelijker waar ik behoefte aan heb en wat ik wil en ik heb meer focus en daadkracht lijkt het. Er is minder twijfel.

Het ene moment is er een drive vanuit ego en een ander moment is er een handelen vanuit "iets". Je healing was erg diep en krachtig, zeer goed te voelen. Dankbaar.

Leon - ervaring van groepshealing

Over ons

Diederik werkt inmiddels een aantal jaar in de praktijk met VortexHealingĀ® voor psychologische en lichamelijke vraagstukken. Dit ontstond zowel uit wens tot wezenlijke resultaten Ć©n motivatie om ballast uit het verleden te verliezen. Dat werk maakte ook veel onderliggende psychologie zichtbaar, wat nu dankbaar gebruikt wordt om ieders weg beter te begrijpen.

Naast 1-op-1 behandelingen kunnen we inmiddels effectief voor groepen werken. We delen graag hoe deze vorm van healing jouw leven een stuk lichter kan maken.

Vragen/reacties?

Stel ze gerust hierā€¦

annuleer reactie