🇳🇱

VortexHealers Community Clinic, thema "intimiteit"

VortexHealers Community Clinic - thema: “intimiteit”

Zondagavond 21 juli van 20:00 tot 21:15.

Iedere 3e zondag van de maand geeft de VortexHealers Community Clinic een gratis groepshealing op Zoom. Aankomende zondagavond 21 juli om 20:00 uur zal ik de groep leiden, en doen meer dan 30 healers mee! Dat is een hele krachtige ervaring!

De healing wordt gericht op het intimiteit, en wat dat voor jou betekend (denk bijvoorbeeld aan: emotionele nabijheid, je veilig voelen, je diepste ideeën kunnen delen).

Alle info over de community clinic kan je vinden op Meetup en Facebook.

Deelnemen

Deelname is gratis, wel is een Zoom account verplicht. Dit doet de clinic om zoom-spam te voorkomen. Je kunt de Zoom-account gratis aanmaken, en daarmee inloggen in jouw Zoom applicatie. Je kan dit het beste even vooraf doen, zodat je op de avond zelf geen haastwerk hebt om op tijd erbij te zijn.

Zoom gegevens:

https://us02web.zoom.us/j/83759404575?pwd=dwOaaQRnO5anuIs22STspjESOoGkoa.1

Meeting ID: 837 5940 4575
Passcode: beaslove

Op de avond kun je Zoom link openen (Zoom account verplicht!).

Wees er op tijd bij, dan kan je technische problemen nog oplossen (en we beginnen vrijwel direct om 8 uur). Omdat de healing clinic wereldwijd georganiseerd wordt, zal de uitleg op die avond in het Engels gedaan worden.

Over het onderwerp: “intimiteit”

Het hebben van een gevoel van emotionele verbondenheid, een gevoel van nabijheid, het delen van je diepste ideeën, of je veilig voelen te ontspannen. Dit zijn kernpatronen voor welzijn in relatie met anderen.

Maar door moeilijke ervaringen verliezen we die mogelijkheid soms uit het oog. We vinden een afstandelijke muur of worden zelf terughoudend terwijl dat niet nodig was. Op die manier geeft ons gevoel van intimiteit onbewust vorm aan veel van ons gedrag Ă©n de manier waarop we door het leven voortgaan. Het wordt een uitdaging om contact te maken of aanwezig te zijn.

Alle aspecten die hier genoemd zijn, en de redenen daarvoor, verdienen aandacht en zorg. Toch geeft het aanpakken van intimiteit zelf hiervoor een fundamentele verschuiving. Deze groepshealing werkt aan dat deel. Het helpt je om onbewuste barrières naar jezelf en anderen in gezonde relaties te laten vallen; om speciale momenten te vinden waarop interactie gewoon stroomt.

Gaandeweg kunnen we ontdekken dat ware intimiteit onze beperkte visie overstijgt. Het omhelst alles zonder verre barrières naar het leven, de natuur, de realiteit en naar de kern van ons zelf. Dat is zo’n wonderlijke manier om te zijn!