🇳🇱 🇬🇧

Online groepshealing

Gratis Online Groepshealing

Thema: healing bij een negatief/laag zelfbeeld

Om een keertje kennis te maken met healing, nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze gratis online groepshealing. Daarbij kan je lekker thuis blijven op de bank terwijl je de energie ontvangt.

Deze sessie is eerst gericht op ontspanning vinden in jezelf, en gaat daarna aan de slag met het patroon/thema: worsteling met een negatief/laag zelfbeeld.

Ieder die veel kritiek kreeg, te maken had met afkeur, afwijzing, of emotioneel afwezige ouders of geweld kent de opstapeling van worstelingen die daarbij komen. De onbedoelde conclusie op de innerlijke vraag “wat zegt dit over mij?” is dat er iets overduidelijk iets mis moet zijn. Deze healing gaat daarom naar die kern toe; de plek waar dit verhaal verinnerlijkt is als harde waarheid en we ons niet meer open kunnen stellen voor het leven. Want zonder dat patroon is het leven veel opener, vrijer en vervullender.

Daarbij maak ik gebruik van VortexHealing® Energiehealing. In de sessie wordt een stuk identificatie losgelaten, vastzittende lading opgeschoond en datzelfde wordt ook in jouw energiesystemen, energielichamen en chakra’s gedaan.

Datum: donderdag 28 september 2023
Tijd: 20:30 - ±22:00
Thema: worsteling met een negatief/laag zelfbeeld
Locatie: Thuis / waar je ook bent
Kosten: gratis!

Meedoen?

  • Optioneel: zou je op de Facebook event pagina kunnen aangeven of je Gaat of GeĂŻnteresseerd bent?
  • Op de avond kan je met de knop hieronder de online video omgeving openen. Je doet dan mee in de sessie.

Groepshealing openen

Hoe verloopt de sessie?

Tijdens de sessie mag je lekker even liggen, of meditatief ontspannen zitten. Verder hoef je niets te doen, want de healing doet het werk.

Healing noem ik ook wel de magie van binnenuit, want het ontstaat vanuit onze diepste essentie. Het kent de weg naar ontspanning, en de weg uit onze belemmeringen. Terwijl ik in diepe meditatie ga, ontstaat de healing bij iedereen in de sessie.

Je wordt als het ware opgenomen deze flow, die met jou aan de slag gaat. Dat gaat altijd in samenspel met wat jouw lichaam en psyche aangeeft, waardoor het aansluit op wat voor jou passend is. In deze healing sessie zal de focus eerst op ontspanning liggen, daarna het patroon/thema verder losmaken, en tot slot de dag fijn kunnen afsluiten. Dit verloopt effectief tot ±25 deelnemers met het VortexHealing® niveau waarmee gewerkt wordt (UAP).

Soms zul je tijdens de behandeling merken dat er iets verschuift, warm wordt, tintelt, of dat er een diepe rust over je heen valt. Het kan ook voorkomen dat je weinig opmerkt, want een gevorderde healing werkt soms heel zacht en subtiel.

Vragen/reacties?

Stel ze gerust hier…

annuleer reactie