🇳🇱 🇬🇧

Online groepshealing

Gratis online groepshealing

Om een keertje kennis te maken met healing, nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan deze gratis online groepshealing. Daarbij kan je lekker thuis blijven op de bank terwijl je de energie ontvangt.

Deze sessie is gericht op lekker het hoofd leegmaken, diepere blokkades aanpakken, en ontspanning vinden in jezelf. Daarbij maak ik gebruik van VortexHealing® Energiehealing.

Datum: donderdag 2 maart 2023
Tijd: 20:30 - ±22:00
Locatie: Waar je ook bent
Kosten: gratis!

Aanmelden?

  • Op de avond kan je met de knop hieronder de online video omgeving openen. Je doet dan mee in de sessie.
  • Optioneel: zou je op de Facebook event pagina kunnen aangeven of je Gaat of GeĂŻnteresseerd bent?

Groepshealing openen

Hoe verloopt de sessie?

Tijdens de sessie mag je lekker even liggen, of meditatief ontspannen zitten. Verder hoef je niets te doen, want de healing doet het werk.

Healing noem ik ook wel de magie van binnenuit, want het ontstaat vanuit onze diepste essentie. Het kent de weg naar ontspanning, en de weg uit onze belemmeringen. Terwijl ik in diepe meditatie ga, ontstaat de healing bij iedereen in de sessie.

Je wordt als het ware opgenomen deze flow, die met jou aan de slag gaat. Dat gaat altijd in samenspel met wat jouw lichaam en psyche aangeeft, waardoor het aansluit op wat voor jou passend is. In deze healing sessie zal de focus eerst op ontspanning liggen, daarna wat verdieping zoeken en tot slot de dag fijn kunnen afsluiten.

Soms zul je tijdens de behandeling merken dat er iets verschuift, warm wordt, tintelt, of dat er een diepe rust over je heen valt. Het kan ook voorkomen dat je weinig opmerkt, want een gevorderde healing werkt soms heel zacht en subtiel.

Vragen/reacties?

Stel ze gerust hier…

annuleer reactie