🇳🇱 🇬🇧

Huiszuivering

Huiszuivering

Jouw huis weer als fijne frisse plek ervaren!

Alles wat we doen laat een indruk na op een plek; zowel liefdevolle daden als negatieve spanning blijft hangen. Met een energetische reiniging kunnen we die beklemmende indruk weg halen. Dat geeft een enorme rust. Na een reiniging lijkt de ruimte vaak ook groter en lichter!

Wanneer doen?

Waarvoor kan je een huisreiniging doen?

  • Na de aankoop van een nieuwe woning, zodat het echt jouw plek wordt.
  • Voor soepele verkoop van een woning.
  • Wanneer je thuis steeds heel moe wordt.
  • Wanneer (gevoelige) jonge kinderen slecht slapen, zonder duidelijke oorzaak.
  • Wanneer je regelmatig entiteiten/geesten ziet of voelt.
  • Wanneer je vreemde geluiden opmerkt, zoals trapgeloop terwijl de buren op vakantie zijn.
  • Wanneer er nare gebeurtenissen hebben plaatsgevonden in het huis of de plek.

Let wel, als er een psychische/relationele oorzaak speelt die de onrust verklaart, moet deze ook aangepakt worden.

Wat wij doen:

We voeren het reinigen in een paar stappen uit. Vanuit een diepe healing/meditatie wordt het huis, het perceel en ondergrond als geheel gereinigd. Daarbij verdwijnen al snel de astrale indrukken, gedachtenvormen en onrust. Soms nemen we een stukje van het appartementcomplex/huizenblok mee, zodat er geen extreme onbalans is.

Vervolgens kijken we of er nog plekken zijn die meer aandacht nodig hebben. Deze worden stuk voor stuk nog nagelopen. Je kan ondertussen zelf ervaren hoe de plek veranderd, en daadwerkelijk anders aanvoelt.

Voor de zuivering van een huis kan je een afspraak maken. Voor een locatie in Apeldoorn zelf komen we graag persoonlijk langs, en anders kunnen we op afstand voor je aan de slag.

Ik zie, ik zie… (of toch niet?)

Wist je dat geesten zelden verdwaalde zielen zijn? Vaker zijn het afgesplitste delen van iemands energielichaam; een stuk energie wat weggeduwd werd, of krachtig werd neergezet. Deze “geest” dwaalt met dezelfde onrust als de persoon, ziet er hetzelfde uit, en blijft in hetzelfde gedrag hangen. Zelden is het nodig zo’n “geest” naar het licht te begeleiden (mag wel), en kan het ter plekke doorzien en afgebroken worden.

Ook is het goed te weten dat echte “belaging door entiteiten” zelden voorkomt. Wat terug naar binnen wil, is doorgaans een eigen pijnstuk wat tijdens intens lijden werd weggeduwd. Dat kan je tijdens healing of psychologische ondersteuning weer leren verwerken en integreren.

De reden dat “lichtwerkers” vaker met deze ervaringen te maken krijgen, heeft meerdere oorzaken. Eén simpele reden die vaak gemist wordt, is dat nagenoeg iedereen ook nog weggestopte pijn bij zich draagt. Dat wil gezien, gehoord en verwerkt worden. Veel ervaringen van “belagingen” beginnen daarom niet door een grote boze buitenwereld, maar ontstaan door pijnstukken in onszelf. Het goede nieuws is dat je daar veel meer invloed op hebt, en ook kan oplossen!