🇳🇱

Healing bij kinderen & ouders

Healing bij kinderen & ouders

Voor de leeftijd 0 t/m 18 jaar

- Gegeven door Shelley -

Kinderen zijn prachtige wezen. Ze hebben een bepaalde onschuld, staan vrij in de wereld en roepen blijdschap op. Daarnaast zijn ze ook gevoelig en op sommige momenten helaas nog kwetsbaar. Ze kunnen ergens tegen aan lopen, niet goed weten wat ze hier mee aan moeten en/of het op een juiste wijze onder woorden brengen.

Jeugdigen worstelen soms met hun identiteit. Het is een periode waarin veel veranderingen plaats vinden en hierin kunnen ze vast lopen. Ze nemen ongewild wat meer afstand van een ouder en vinden het lastig om zich kwetsbaar op te stellen.

Het is mijn passie om ze te helpen en wat is er nou mooier om dit te doen via VortexHealing.

In de praktijk stel ik kinderen/jeugd op hun gemak, forceer niks en richt me op ‘wat ze nodig hebben’. De energie is zacht, dan komt het niet zo ‘hard’ binnen. Ze mogen als ze willen lekker spelen.

Ouders:

Als ouder ben je de spil in het leven van je kind. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat je soms vragen hebt. Dat je tegen iets aanloopt in je opvoeding, en er graag voor je kind wil zijn, maar even niet weet hoe. Ook daarvoor kun je bij mij terecht. Door middel van VortexHealing® in combinatie met adviezen kan ik je helpen om weer het vertrouwen te krijgen in je opvoeding en de connectie te versterken met je kind.

 

Mocht je vragen hebben of je willen aanmelden, dan kan dat via het onderstaande formulier: